Backup Header Below

Canyon засилва присъствието си на пазара в България

През 2021 г. Canyon е продала над 197 000 устройства в България. През 2022 г. компанията планира да увеличи този обем с 10%.

Марката мобилни аксесоари и смарт джаджи Canyon продължава активно да увеличава продажбите си в Източна Европа: компанията очаква значително увеличение на търсенето в дадения сегмент тази година.

Компанията Canyon Accessories започва дейността си в Холандия през 2003 г. За 19 години тя се разраства в пълномащабна марка за електроника и сега има 16 офиса в Европа и продава продуктите си в повече от 26 страни. Компанията предлага широка гама от мобилни и компютърни аксесоари, смарт джаджи и решения за игри.

През 2021 г. Canyon е продала над 197 000 устройства в България. През 2022 г. компанията планира да увеличи този обем с 10%. Като част от стратегията на Canyon за следващата година е предвидено развитието на категориите смарт часовници, слушалки и слушалки с микрофон, аксесоари за компютри и преносими зарядни устройства. Марката планира по-нататъшно развитие на бизнеса чрез стратегически съюзи и силно присъствие както на онлайн, така и на офлайн пазарите.

Според Дмитрий Романенко, директор за бизнес развитие на Canyon, „Програмата за привличане на партньори е ключов елемент на бизнес модела за непреки продажби в региона на Eвропа, Близкия Изток и Африка, който включва Централна и Източна Европа. Сътрудничеството с нашите клиенти и подкрепата на партньорите на дребно винаги са били наш приоритет номер едно. Това се прави с цел повишаване на удовлетвореността на клиентите, разширяване на нашия маркетингов обхват и увеличаване на дела на регионалните продажби.

„Силните страни на Canyon са широката гама от продукти, оптималната цена и активната маркетингова и PR поддръжка. Плановете ни са да спечелим признание от потребителите и да заемем водеща позиция на европейските пазари сред B-брандовете, предоставяйки на потребителите достъпни устройства с най-високо качество” – сподели Елена Токар, маркетинг директор на Canyon.

Марката Canyon вече си сътрудничи с най-големите дистрибутори, регионални търговци на дребно и популярни онлайн магазини. Продуктите на Canyon са напълно сертифицирани, имат цялата необходима документация и маркировка.

За да спечели надпреварата за положително клиентско изживяване, марката промени целите си за обслужване: сега прилага стратегия за гаранция за обмен във възможно най-кратки срокове и обслужване на потребителите в реално време по различни канали. Услугата за обслужване в реално време решава дори най-необикновените проблеми, което Ви позволява да сведете до минимум времето за изчакване при решаването им в процеса на използване на продуктите и да надминете дори A-марки по отношение на ниво на обслужване.

Other Press Releases

How do I buy Ethereum?

Ethereum wallets come in various forms, each catering to different preferences and security needs. Software wallets are applications that you can install on your computer or mobile device. They offer

Read More »